Explozia de la Crevedia l-a trezit pe Iohannis din somnul adânc

Flașnetarul

~ flașnetar pamfletar ~
site umoristic

Explozia de la Crevedia l-a trezit pe Iohannis din somnul adânc

   minitehnicus
   27 august 2023, la ora 12:49
   609

Chiar mă întrebam zilele acestea de ce președintele nu iese cu nicio declarație de presă. Nici pentru cazul bătăii generale de pe plaja - poate nu chiar atât de importantă la nivel național, deși spune ceva despre noi toți, o nație de smardoi; nici pentru cazul Alexandrei, nici pentru cazul ucigașului de la 2 Mai, nici pentru vreo declarație pentru toate laolaltă, nimic!

A postat acum “cu ocazia” exploziei de la Crevedia. Probabil l-a trezit din somn. Adânc somn… Sau poate că scria la programul “România educată” și l-a deranjat explozia. Sau nu, știu! S-a apucat de scris discursul de la cazul femeii care a născut pe trotuarul din fața spitalului și s-au întâmplat atât de multe lucruri într-un timp atât de scurt, că dacă dl. președinte scrie precum vorbește, nu a mai apucat să relateze decât ultima întâmplare. Nu știu. E greu de ghicit. Cert este că trebuie să fie ceva care sa zguduie țara foarte tare ca să știm dacă Dl. Iohannis mai trăiește.

Dacă ți-a plăcut poți dona astfel:

✅ Revolut:  @mcp93
✅ BTC: bc1qs7e9rhh95g8dtx6jzzx0ymtuahafddwz0elq3p
✅ ETH: 0x29f9ed85EE2552e5cC5CFA520FCdC2Be8F35a979
✅ EGLD: erd195fz9jxjhke8rdeuuue4ys4mg9550dkwvt698kn8w3xez8d4mxuq4txllr
✅ DOT: 14Ymsnor4uETt5GzRqqYnq3kMENK4gKnheA47VK1k8QsHrAD
✅ Câștigă $5 la prima achiziție de eGold ($EGLD) folosind linkul meu de afiliere: https://xport.al/referral/x8bcbfnr9o

Comentarii

Pentru a putea lăsa și vedea comentarii trebuie să fii autentificat pe Facebook în browserul de pe care accesezi acest articol
Acesta este un site de pamflet și trebuie tratat ca atare.
Materialele prezentate pe acest site sunt, pe de o parte, oferite spre divertisment personal, pe de altă parte, sunt doar o bucată a unei cercetări sistematice a fenomenului umoristic la români.
Nu putem fi socotiți răspunzători pentru vreun prejudiciu moral, direct sau indirect, care ar avea legătură cu conținutul site-ului. Conținutul prezentat nu exprimă opinia autorului.
Dacă vreunul din textele sau vreuna dintre fotografiile de pe acest site încalcă drepturi de autor, aceasta nu se produce cu bună știință. La orice sesizare întemeiată, editorul va proceda la eliminarea eventualelor piese.

Pentru păreri, sugestii sau reclamații ne puteți contacta la adresa de email: admin@flasnetarul.ro

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

Created by Marius Constantin Popescu