Indignați că la Neversea nu a cântat și Florin Salam, mii de fani ai artistului au aruncat pet-uri pe jos în semn de protest

Flașnetarul

~ flașnetar pamfletar ~
site umoristic

Indignați că la Neversea nu a cântat și Florin Salam, mii de fani ai artistului au aruncat pet-uri pe jos în semn de protest

   minitehnicus
   10 iulie 2019, la ora 01:26
   701

Nici concertele unde se ascultă numai muzică bună nu sunt scutite de incidente. La Neversea, mii de fani ai artistului Florin Salam s-au scandalizat când DJ-ul a mixat o piesă a lui Adi Minune.

"Da' ce e, bossule, asta?! Asta e muzică?! Stai să-ți bage fratele tău una de-a lu Salam, s-asculte și urechiușa ta muzică de-aia adevărată! De ciudă nici nu strâng după mine! Eram pornit să nu arunc o sămânță pe jos, dar dacă e bătaie de joc, bătaie de joc să fie!"Dacă ți-a plăcut poți dona astfel:

✅ Revolut:  @mcp93
✅ BTC: bc1qs7e9rhh95g8dtx6jzzx0ymtuahafddwz0elq3p
✅ ETH: 0x29f9ed85EE2552e5cC5CFA520FCdC2Be8F35a979
✅ EGLD: erd195fz9jxjhke8rdeuuue4ys4mg9550dkwvt698kn8w3xez8d4mxuq4txllr
✅ DOT: 14Ymsnor4uETt5GzRqqYnq3kMENK4gKnheA47VK1k8QsHrAD
✅ Câștigă $5 la prima achiziție de eGold ($EGLD) folosind linkul meu de afiliere: https://xport.al/referral/x8bcbfnr9o

Comentarii

Pentru a putea lăsa și vedea comentarii trebuie să fii autentificat pe Facebook în browserul de pe care accesezi acest articol
Acesta este un site de pamflet și trebuie tratat ca atare.
Materialele prezentate pe acest site sunt, pe de o parte, oferite spre divertisment personal, pe de altă parte, sunt doar o bucată a unei cercetări sistematice a fenomenului umoristic la români.
Nu putem fi socotiți răspunzători pentru vreun prejudiciu moral, direct sau indirect, care ar avea legătură cu conținutul site-ului. Conținutul prezentat nu exprimă opinia autorului.
Dacă vreunul din textele sau vreuna dintre fotografiile de pe acest site încalcă drepturi de autor, aceasta nu se produce cu bună știință. La orice sesizare întemeiată, editorul va proceda la eliminarea eventualelor piese.

Pentru păreri, sugestii sau reclamații ne puteți contacta la adresa de email: admin@flasnetarul.ro

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

Created by Marius Constantin Popescu