KELEMEN Hunor foarte supărat pe membrii Comisiei Europene care au votat-o pe Kovesi: „Pe noi nu ne-au întrebat cu cine votăm”

Flașnetarul

~ flașnetar pamfletar ~
site umoristic

KELEMEN Hunor foarte supărat pe membrii Comisiei Europene care au votat-o pe Kovesi: „Pe noi nu ne-au întrebat cu cine votăm”

   minitehnicus
   27 februarie 2019, la ora 12:59
   721

Președintele UDMR, KELEMEN Hunor, a declarat astăzi că este foarte supărat pe Comisia pentru libertăţi civile din Parlamentul European (LIBE) care a votat-o pe Kovesi cu 26 de voturi pentru funcția de procuror-șef european: „Da pe noi de ce nu ne întreabă nimeni cu cine să votăm? Până acum ne rugau cu voturile, bineînțeles, nu pe degeaba, dar votul nostru a contat întotdeauna.” 

KELEMEN a mai menționat că data viitoare va crește prețul voturilor, nu se va mai lăsa așa ușor cumpărat.Dacă ți-a plăcut poți dona astfel:

✅ Revolut:  @mcp93
✅ BTC: bc1qs7e9rhh95g8dtx6jzzx0ymtuahafddwz0elq3p
✅ ETH: 0x29f9ed85EE2552e5cC5CFA520FCdC2Be8F35a979
✅ EGLD: erd195fz9jxjhke8rdeuuue4ys4mg9550dkwvt698kn8w3xez8d4mxuq4txllr
✅ DOT: 14Ymsnor4uETt5GzRqqYnq3kMENK4gKnheA47VK1k8QsHrAD
✅ Câștigă $5 la prima achiziție de eGold ($EGLD) folosind linkul meu de afiliere: https://xport.al/referral/x8bcbfnr9o

Comentarii

Pentru a putea lăsa și vedea comentarii trebuie să fii autentificat pe Facebook în browserul de pe care accesezi acest articol
Acesta este un site de pamflet și trebuie tratat ca atare.
Materialele prezentate pe acest site sunt, pe de o parte, oferite spre divertisment personal, pe de altă parte, sunt doar o bucată a unei cercetări sistematice a fenomenului umoristic la români.
Nu putem fi socotiți răspunzători pentru vreun prejudiciu moral, direct sau indirect, care ar avea legătură cu conținutul site-ului. Conținutul prezentat nu exprimă opinia autorului.
Dacă vreunul din textele sau vreuna dintre fotografiile de pe acest site încalcă drepturi de autor, aceasta nu se produce cu bună știință. La orice sesizare întemeiată, editorul va proceda la eliminarea eventualelor piese.

Pentru păreri, sugestii sau reclamații ne puteți contacta la adresa de email: admin@flasnetarul.ro

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

Created by Marius Constantin Popescu