Polițiștii au descoperit un profesor fals într-un liceu din capitală. Preda toată materia, nu primea atenții și nu oferea meditații

Flașnetarul

~ flașnetar pamfletar ~
site umoristic

Polițiștii au descoperit un profesor fals într-un liceu din capitală. Preda toată materia, nu primea atenții și nu oferea meditații

   minitehnicus
   12 februarie 2019, la ora 14:22
   509

Astăzi mascații au dat buzna într-o sală de clasă în care se ținea ora de Limba și Literatura Română, unde bănuiau că se află impostorul. Profesorul era filat de mult de polițiști dar s-a așteptat strângerea probelor necesare pentru a dovedi falsitatea acestuia.

Cum și-au dat seama că profesorul este un impostor? Polițiștii aveau informații de la colegii acestuia cum că predă toată materia pentru bac, nu primea atenții și nu oferă meditații contra cost, lucru confirmat de către mai mulți elevi și părinți. Pe de-asupra profesorul se oferea să facă ore suplimentare cu elevii fără a pretinde nimic în schimb. Profesorul este acum în atenția judecătorilor.Dacă ți-a plăcut poți dona astfel:

✅ Revolut:  @mcp93
✅ BTC: bc1qs7e9rhh95g8dtx6jzzx0ymtuahafddwz0elq3p
✅ ETH: 0x29f9ed85EE2552e5cC5CFA520FCdC2Be8F35a979
✅ EGLD: erd195fz9jxjhke8rdeuuue4ys4mg9550dkwvt698kn8w3xez8d4mxuq4txllr
✅ DOT: 14Ymsnor4uETt5GzRqqYnq3kMENK4gKnheA47VK1k8QsHrAD
✅ Câștigă $5 la prima achiziție de eGold ($EGLD) folosind linkul meu de afiliere: https://xport.al/referral/x8bcbfnr9o

Comentarii

Pentru a putea lăsa și vedea comentarii trebuie să fii autentificat pe Facebook în browserul de pe care accesezi acest articol
Acesta este un site de pamflet și trebuie tratat ca atare.
Materialele prezentate pe acest site sunt, pe de o parte, oferite spre divertisment personal, pe de altă parte, sunt doar o bucată a unei cercetări sistematice a fenomenului umoristic la români.
Nu putem fi socotiți răspunzători pentru vreun prejudiciu moral, direct sau indirect, care ar avea legătură cu conținutul site-ului. Conținutul prezentat nu exprimă opinia autorului.
Dacă vreunul din textele sau vreuna dintre fotografiile de pe acest site încalcă drepturi de autor, aceasta nu se produce cu bună știință. La orice sesizare întemeiată, editorul va proceda la eliminarea eventualelor piese.

Pentru păreri, sugestii sau reclamații ne puteți contacta la adresa de email: admin@flasnetarul.ro

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

Created by Marius Constantin Popescu