Savanții vasluieni au construit păpușa gonflabilă care rezistă la bătaie și omor

Flașnetarul

~ flașnetar pamfletar ~
site umoristic

Savanții vasluieni au construit păpușa gonflabilă care rezistă la bătaie și omor

   minitehnicus
   07 mai 2020, la ora 12:47
   1356

Veşti bune pentru tinerii vasluieni care doresc să-și satisfacă poftele sexuale și fără femeie sau babă. Savanții din județ au reușit construirea unei păpuși gonflabile ce rezistă foarte bine la bătaie și omor. Aceasta vine și în varianta premium, adică gata bătrână.

Realizată dintr-un kevlar cauciucat special, folosit de armata americană pentru şalupele de comando, gonflabila de Vaslui rezistă la înjunghieri cu lame mai mici de 11 cm, nu se dezumflă la o coadă de topor după ceafă și, cel mai plăcut, nu comentează și nu se văicărește. Păpuşa are, clasic, trei găuri, plus un ochi vânăt. Creatorii păpușii recomandă ca, după fiecare folosire, să fie spălată cu apă și spirt, despre care se știe că se găsește din abundență în zonă.

Dacă ți-a plăcut poți dona astfel:

✅ Revolut:  @mcp93
✅ BTC: bc1qs7e9rhh95g8dtx6jzzx0ymtuahafddwz0elq3p
✅ ETH: 0x29f9ed85EE2552e5cC5CFA520FCdC2Be8F35a979
✅ EGLD: erd195fz9jxjhke8rdeuuue4ys4mg9550dkwvt698kn8w3xez8d4mxuq4txllr
✅ DOT: 14Ymsnor4uETt5GzRqqYnq3kMENK4gKnheA47VK1k8QsHrAD
✅ Câștigă $5 la prima achiziție de eGold ($EGLD) folosind linkul meu de afiliere: https://xport.al/referral/x8bcbfnr9o

Comentarii

Pentru a putea lăsa și vedea comentarii trebuie să fii autentificat pe Facebook în browserul de pe care accesezi acest articol
Acesta este un site de pamflet și trebuie tratat ca atare.
Materialele prezentate pe acest site sunt, pe de o parte, oferite spre divertisment personal, pe de altă parte, sunt doar o bucată a unei cercetări sistematice a fenomenului umoristic la români.
Nu putem fi socotiți răspunzători pentru vreun prejudiciu moral, direct sau indirect, care ar avea legătură cu conținutul site-ului. Conținutul prezentat nu exprimă opinia autorului.
Dacă vreunul din textele sau vreuna dintre fotografiile de pe acest site încalcă drepturi de autor, aceasta nu se produce cu bună știință. La orice sesizare întemeiată, editorul va proceda la eliminarea eventualelor piese.

Pentru păreri, sugestii sau reclamații ne puteți contacta la adresa de email: admin@flasnetarul.ro

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

Created by Marius Constantin Popescu